123Djäknegatan

Djäknegatan

Som ni kanske redan upptäckt så är kvarterslokalen, övernattningsrummen, m.m. på Djäknegatan stängda.

Detta beror på en överenskommelse mellan HUS och Studentstaden om en omorganisering av samtliga lokaler som alla våra lokala hyresgästföreningar förvaltar på respektive område.

Omorganisationen innebär att samtliga områden som har Studentstaden som hyresvärd kommer att ha tillgång till en kvarterslokal, en bastu och några andra lokaler samt i vissa fall några övriga lokaler (övernattningsrum, studierum, snickeri etc).

Djäknegatans hyresgäster få tillgång till några lokaler som är lokaliserade på Väktargatan istället för de lokalerna som idag ligger på Djäknegatan.
Detta p.g.a. att nya lokalerna på Väktargatan ansågs för ändamålen bättre lämpade.Den lokala hyresgästföreningen på Djäknegatan, HFD, vill dock inte acceptera omfördelningen av lokaler. Därför kan för man för tillfället inte boka lokalerna via den lokala föreningen på Djäknegatan.
HUS jobbar för att lösa detta.
Till dess att situationen ordnat upp sig kan Djäknegatans hyresgäster vända sig till Väktargatans förtroenderåd eller Studentstaden-Rackarbergets Hyresgästförening om ni vill hyra en kvarterslokal.
Deras kontaktuppgifter kan du hitta under fliken ‘Områdesföreningar’.Vi på HUS ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan ge upphov till.
 e.u.
//Anja Z. Andersson

För att komma i kontakt med den lokala föreningen på Djäknegatan kan du maila till info@djaknegatan.org.